VIDEO ZF Live. Mugur Pop, Intervam: Preţul acţiunilor Digi se va duce în timp în apropierea preţului maxim din ofertă, de 56 de lei

18 mai 2017 Autor: Ştefan Stan

Mugur Pop, directorul general al companiei de brokeraj Intervam, consideră că preţul acţiunilor Digi se vor aprecia în timp în apropierea capătului maxim de ofertă de 56 de lei.
 
Totodată el spune că listarea Digi, companie a cărei capitalizare este de 3,95 mld. lei, va îndrepta atenţia investitorilor şi mai mult spre bursă, dat fiind domeniul de activitate neexplorat până acum în ringul de tranzacţionare românesc.
 
„Digi are o perspectivă frumoasă de creştere. Compania este într-un domeniu de vârf, cu perspective de a rămâne cu milioane de clienţi. Unul dintre motivele pentru care Digi a venit în România este că la acest mo­ment, pentru o piaţă cum este cea americană, germană sau engleză, este mică“, a spus Pop la emisiunea de business ZF Live. 
 
Directorul companiei de brokeraj susţine că Digi are câteva puncte slabe, spre exemplu că este „one man show“, fiind practic compania lui Zoltan Teszari. Un alt punct slab ar fi pro­blema cu procesul DNA, care a şi tras în jos preţul din ofertă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.05.2017

 
Cuvinte cheie:
pret
, actiuni
, pop
, apropiere
, maxim
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide