Vrancart Adjud raportează un profit mai mic cu 5% după nouă luni, la venituri cu 9% mai mari

17 nov 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

SIF Banat-Crişana (SIF 1), acţionar cu un pachet de 75% din producătorul de carton Vrancart Adjud (VNC), a achiziţionat la începutul anului peste 368.000 de obligaţiuni Vrancart (VNC), la o valoare nominală de 100 lei, într-o tranzacţie totală de 36,87 milioane lei.

Vrancart Adjud (VNC), producător de carton, a înre­gistrat, după pri­mele nouă luni ale acestui an, venituri din exploatare de 189,61 milioane lei, mai mult cu 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi un un profit de 15,93 milioane lei, în scădere cu 5%, pe fondul unor cheltuieli din exploatare al căror avans a fost de 10%. Creşterea cheltuielilor a fost generată mai ales ca urmare a majorărilor salariale cu 45%. „Creşterea cheltuielilor sala­riale provine în principal din creş­terea salariului minim pe eco­nomie din luna mai 2016 cu 19% şi din luna februarie 2017 cu 16%“, se arată în raportul Vrancart.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.11.2017

 
Cuvinte cheie:
adjud
, venituri
, profit
, crestere
, raportare
, exploatare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide