Business internaţional

Warren Buffett, unul dintre cei mai mari investitori ai lumii, regretă că nu a investit în Google şi Amazon şi vrea să-şi spele păcatele prin investiţii masive în Apple. „Jeff Bezos a reuşit un adevărat miracol“

7 mai 2018 Autor: Dragoş Dinu

Warren Buffett, unul dintre cei mai mari investitori ai lumii, a recunoscut sâmbătă acţionarilor săi că a greşit atunci când a decis să nu investească în cei mai mari giganţi tehnologici ai lumii Google şi Amazon, scrie CNBC.

„Oracolul din Omaha“ şi-a mărturisit „păcatul“ pe care l-a făcut faţă de acţionari când a decis să ignore acţiunile marilor companii din hi-tech, în care nu a investit pentru că nu a apreciat valoarea lor şi nu a crezut în ele.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Buffett
, refuz
, crestere
, google
, amazon
, investitori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide