ZF Live. Marcel Mitrănuş, Intervam: Derapajul fiscal a fost deja absorbit de bursa de la Bucureşti, iar în perioada următoare vor fi creşteri

6 nov 2017 Autor: Roxana Rosu

Derapajul fiscal a fost deja absorbit de bursa de la Bucureşti, iar corecţia preţurilor a avut loc, ceea ce înseamnă că în perioada următoare vor fi creşteri ale indicelui de referinţă BET, de la circa 7.770 de puncte în prezent la peste 9.000 de puncte, adică plus 17%, la finele anului sau începutul anului viitor, spune Marcel Mitrănuş, broker la societatea de brokeraj Intervam.
 
„Cred că a avut loc deja corecţia bursei româneşti. Mă aştept la o creştere în perioada următoare. Ne vom reîntoarce spre 9.000 de puncte“, spune Mitrănuş în cadrul emisiunii zilnice de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.11.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, crestere
, bursa
, perioada
, absorbtie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide