Businessul SRL-D-urilor prinde viaţă. Un start-up din construcţii pornit în 2013 a ajuns la 4 mil. € şi 35 de angajaţi

16 mar 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Compania timişoreană Kiki&Iri, cu activitate în comercializarea materialelor de construcţii pe piaţa locală, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, mai mult decât dublu comparativ cu 2014, când compania terminase cu 1,8 milioane de euro.
 
Kiki&Iri comercializează oţel -beton, cărămidă, ţevi rectangulare, sisteme termoizolante, gips-carton şi ţiglă şi a fost înfiinţată la începutul lui 2013, ca un SRL-D (societate pornită de un debutant în afaceri – n. red.). După primii doi ani de funcţionare, a ajuns la afaceri anuale de aproape 2 milioane de euro şi 25 de angajaţi.
 
„Acum avem 35 de angajaţi şi vrem să ajungem la 45 până la sfârşitul anului. Estimăm că ne vom dubla cifra de afaceri, mai ales că pe primele două luni ale acestui an am avut o creştere de 230% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut“, spune Cristinel Irinoiu, antreprenorul care conduce afacerea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2016

 
Cuvinte cheie:
constructii
, angajati
, pornire
, companie
, comercializare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide