CITR: Există cerere pentru proprietăţi rezidenţiale, spaţii comerciale în zone centrale, hale de producţie sau depozite

10 feb 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

CITR, practician în insolvenţă, a vândut anul trecut peste 600 de utilaje de construcţii şi de producţie, 386 de apartamente şi peste 80 de terenuri din toate categoriile, toate proprietăţile unor firme din portofoliul companiei aflate în insolvenţă sau faliment.
 
Din poziţia de adminsitrator sau lichidator judiciar, CITR încearcă astfel să recupereze sume cât mai mari de bani pe care să le distribuie creditorilor com­paniilor pe care le are în portofoliu.
 
Aproximativ 60 de milioane de euro au fost distribuite anul trecut către creditorii companiilor din portofoliul CITR, valoarea totală a fondurilor primite de creditori în ultimii trei ani ajungând astfel la aproxi­mativ 200 de milioane de euro. „Sumele provin atât din vânzarea de active, deo­po­trivă core şi noncore, cât şi din excedentul bugetar rezultat din activitatea curentă a firmelor din portofoliu, aflate în diverse stadii ale procedurii de insolvenţă“, se arată într-un comunicat al companiei specializate pe piaţa de insolvenţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.02.2016

 
Cuvinte cheie:
productie
, proprietati
, cerere
, depozite
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide