CITR vinde un teren de aproape 40.000 mp şi câteva clădiri din Braşov cu 7 milioane de lei, care aparţineau companiei care construia tunele pentru CFR şi Metrorex

11 ian 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Activele au aparţinut companiei Tunele SA, constructoare de tunele pentru CFR şi Metrorex, intrată în insolvenţă în 2013 şi aflată acum în reorganizare judiciară.

 
Un teren de circa 40.000 de metri pătraţi din Braşov, bază de producţie a companiei Tunele SA, este scos la vânzare de Casa de Insolvenţă Transilvania, pentru peste 7 milioane de lei. Terenul îşi caută de anul trecut un proprietar, după ce compania Tunele SA a intrat în insolvenţă. Acţionarii companiei - aflată acum în reorganizare judiciară - spun că motivul este lipsa investiţiilor statului în infrastructură, în condiţiile în care cele mai multe contracte ale firmei erau derulate în trecut cu CFR.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

 
Cuvinte cheie:
teren
, vanzare
, brasov
, cladiri
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide