Real estate

Dezvoltatorii ParkLake iau în calcul să ridice o clădire de birouri sau un proiect de locuinţe lângă mallul din Titan

14 feb 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Dezvoltatorii mallului ParkLake Plaza din parcul Titan din Bucureşti se gândesc să construiască, după 2020, o clădire de birouri pe spaţiul pe care îl mai deţin lângă mall, aflat acum liber.

„Pe termen lung, după 2020, luăm în calcul să construim acolo o clădire de birouri sau, poate, un proiect de locuinţe. Avem un teren de 7.000 de metri pătraţi care este acum liber. Nu am aplicat încă pentru autorizaţie de construire în vederea unui alt proiect“, spune Ingo Nissen, managing director în cadrul companiei portugheze Sonae Sierra, unul dintre cei doi dezvoltatori ai ParkLake, din parcul Titan.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
mall
, birouri
, dezvoltatori
, titan
, cladire
, proiect
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide