Drumul Taberei, acolo unde metroul e o promisiune de 20 de ani, destinaţia „vedetă“ pentru vânătorii de apartamente de pe Storia

8 feb 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Cartierele Drumul Taberei şi Titan au fost cele pentru care s-au înre­gis­trat cele mai multe căutări de locuinţe pen­tru cumpărare anul trecut pe Storia.ro, divizia de imobiliare a plat­for­mei de anunţuri OLX, funcţională din august 2016, unde sunt publicate anun­ţuri referitoare la proprietăţi imobiliare.

„Drumul Taberei şi Titan sunt zone de­dicate familiei şi am constatat că pen­tru acestea există cele mai multe cău­tări“, spu­ne Flavius Pop, sales manager la Storia.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.02.2018

 
Cuvinte cheie:
drumul taberei
, imobiliare
, apartamente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide