ANTREPRENORI LOCALI

Familia Racz, care a restaurat acum patru ani un castel din Transilvania, investeşte 400.000 de euro în extindere

19 iul 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Castelul a fost construit în urmă cu circa 400 de ani, însă noii proprietari l-au descoperit abia acum câţiva ani într-o carte despre conacele din Covasna

Investiţia va dubla capacitatea de cazare la 20 de camere. O cameră la castel Daniel (judeţul Covasna) costă 120 de euro/noapte.

Soţii Racz, care în 2009 au cumpărat Castelul Daniel din satul Tălişoara, judeţul Covasna, pentru a-l restaura apoi în anii ce au urmat, investesc anul acesta 400.000 de euro în Castelul Mic, o altă clădire con­stru­ită în secolul al XVII-lea aflată pe aceeaşi proprieta­te. Noua construcţie va avea 12 camere de oaspeţi, astfel că întregul complex va ajunge la o capacitate de 20 de camere. Acestora li se va adăuga şi un centru spa, a spus pentru ZF Lilla Racz.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2018

 
Cuvinte cheie:
castel
, investitie
, restaurare
, extindere
, familie
, transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide