Friedrich Wachernig, S Immo: Ne uităm în piaţă pentru a dezvolta noi scheme de retail şi birouri în Bucureşti

9 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

♦ Cea mai mare investiţie a celor de la S Immo este mallul Sun Plaza din sudul Capitalei ♦ În 2017 centrul comercial a avut peste 14 milioane de vizitatori, în creştere de la 13,8 mil. vizitatori în 2016.
 
Friederich Wachernig, membru al consiliului de administraţie al dezvoltatorului imobiliar  S Immo AG, spune că în continuare compania austriacă doreşte să se dezvolte pe piaţa românească, în special pe segmentul de birouri dar şi cel comercial, unde anul acesta va termina cea de-a treia fază a extensiei mallului Sun Plaza.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.01.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
S Immo
, bucuresti
, birouri
, dezvoltare
, piata
, retail
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide