INTERVIU

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6: Nu putem construi drumuri şi parcări în ritmul cu care imobiliarii fac apartamente. Ei ar trebui să vină cu soluţiile

8 feb 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Primarul sectorului 6, al doilea cel mai aglomerat sector din Capitală, spune că este responsabilitatea dezvoltatorilor imobiliari, dacă sunt serioşi, să vină cu soluţii de infrastructură, în contextul în care autorităţile statului nu pot face faţă ritmului cu care aceştia ridică blocuri. Aceeaşi primărie continuă să acorde autorizaţii de construire, în ciuda haosului generat de aglomeraţia din Bucureşti.

Trei mii de locuinţe sunt acum doar pe machetele a trei dezvoltatori, „respon­sa­bili“ pentru patru ansam­bluri rezidenţiale iden­tifi­ca­te de ZF ca fiind cele mai mari din sec­torul 6 din Bu­cu­reşti - 21 Resi­dence, Exigent Plaza Residence, Gran Via Park şi Rotar Park Resi­dence. Numele lor - Petre Niculae, Gran Via şi familia turcă Eskiocak - au devenit cu­nos­cute în piaţa de real-estate, fiind deja veterani în sectorul 6. Lor li se adau­gă şi alte zeci de inves­titori cu pro­iec­te mai mici, pe planşetele cărora stau câteva sute de apartamente.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.02.2018

 
Cuvinte cheie:
construire
, primar
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide