Globalworth a ajuns la un portofoliu imobiliar de peste 2,1 mld. de euro

20 sep 2018 Autor: Cristina Bellu

Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România şi principalul investitor pe piaţa de birouri din Europa Centrală şi de Est, a ajuns la finalul primului semestru din 2018 la un portofoliu în valoare de 2,1 miliarde de euro, dintre care 1,2 miliarde sunt reprezentate de activele din România, în timp ce venitul operaţional net al companiei a atins cifra de 51,7 milioane de euro, reprezentând o creştere cu 135% faţă de rezultatele din primul semestru al anului 2017, ca urmare a intrării pe piaţa din Polonia şi a extinderii continue din România.

În primele şase luni ale anului, compania a realizat investiţii de 276 mil. de euro, în România figurând cu achiziţia a trei terenuri din Capitală, iar în Polonia cu achiziţia a trei clădiri de birouri în Cracovia (Quattro Business Park), Varşovia (Warta Tower) şi Wroclaw (West Link).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2018

 
Cuvinte cheie:
portofoliu
, imobiliare
, romania
, polonia
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide