Grupul World Class merge cu o sală de fitness într-una din clădirile de birouri pe care AFI Europe Romania le ridică lângă hotelul JW Marriott

29 nov 2017 Autor: Roxana Rosu

AFI Tech Park este al doilea proiect de birouri al israelienilor de la AFI după cel de lângă mallul grupului din Cotroceni.

AFI Europe România a semnat cu reţeaua World Class un contract de închiriere pentru un spaţiu de 1.500 mp în AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri al companiei, dezvoltat în Bucureşti, în apropierea hotelului JW Marriott şi a parlamentului. Grupul World Class va deschide aici o sală de fitness şi este astfel primul chiriaş al campusului. Sala va fi amplasată la etajul 1 al AFI Tech Park 1, contractul de închiriere fiind semnat pentru o perioadă de 10 ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.11.2017

 
Cuvinte cheie:
World Class
, afi
, birouri
, grup
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide