ANTREPRENORI LOCALI

Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka, vede creştere pe piaţa de materiale de construcţii

27 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Horaţiu Ţepeş, fondatorul producătorului de învelitori metalice Bilka Steel: În ultimii ani, investiţiile în capacităţile de producţie şi diversificarea gamei de produse au fost realizate tocmai pentru a fi în echilibru cu aceste nevoi de noi construcţii.

El spune că în piaţă jucătorii au identificat nevoia de noi construcţii industriale şi agricole, pe care îşi bazează estimările de creştere a pieţei de construcţii.

Omul de afaceri Horaţiu Ţepeş, fondatorul produ­cătorului de învelitori metalice Bilka Steel din Braşov, estimează o creştere cu 25% a busines­sului în 2018, în con­tex­tul creşterii nu­mă­rului de cons­truc­ţii cu funcţiuni diferite.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Bilka
, piata
, crestere
, materiale de constructii
, proprietar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide