ANALIZĂ REAL-ESTATE

Investitorii privaţi au pus aproape 52.000 de locuinţe noi pe harta rezidenţială a României anul trecut, plus 1% faţă de 2016

12 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Numărul este însă cu 20% mai mic decât în 2008, „borna” imobiliară care a dus sectorul rezidenţial din România la recorduri istorice.

Numărul de locuinţe finalizate în 2017 la nivel naţional a continuat să fie mai mare la oraşe decât la sate, o tendinţă începută în anul 2014. Dacă în mediul urban numărul de locuinţe dezvoltate de investitori privaţi a crescut cu peste o mie, în mediul rural acesta a scăzut cu circa 500 faţă de anul anterior.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
locuinte
, trecut
, investitori
, harta
, imobiliare
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide