„Marii“ investitori în real-estate vin din Bulgaria. Birourile Oregon Park din Pipera, sediu al Oracle şi Deloitte, au ajuns la „un investitor de termen lung“ cu proprietăţi în Sofia

16 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

♦ ZF anunţa la finalul anului trecut că vânzarea Oregon Park ar putea fi cea mai mare tranzacţie din zona de office din ultimul deceniu, evaluată la 140-160 mil. euro ♦ Cumpărătorul, anunţat ieri, Lion’s Head Investments, este descris ca „un investitor de termen lung“, cu un portofoliu de 310 mil. euro.

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust şi fondul american de investiţii Ares Management LP au anunţat ieri că au vândut proiectul de birouri Oregon Park din zona Barbu Văcărescu Pipera, cu două clădiri finalizate şi una în construcţie, către un investitor - Lion’s Head Investments – care realizează astfel prima tranzacţie pe piaţa românească.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
oregon
, birouri
, investitor
, anunt
, cladiri
, termen lung
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide