Medicul Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a găsit un partener pentru investiţia în centrul pentru vârstnici. Italienii de la Monza şi Enayati Group fac un parteneriat de 50 mil. euro pentru un complex medical în Bucureşti

13 iul 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Fondatorul Regina Maria a anunţat încă din 2017 că va construi un centru pentru vârstnici în Capitală.

Wargha Enayati, medicul care a înfiinţat în urmă cu mai bine de 20 de ani re­ţea­ua privată de sănătate Regina Maria, şi spitalul Monza, controlat de italienii de la Policli­nico di Monza au făcut un parteneriat prin care investesc 50 de milioane de euro într-un complex medical, care va include un centru pentru vârstnici, un spital oncologic şi de recuperare şi o unitate pentru îngrijire medicală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, fondator
, regina
, regina maria
, medici
, complex
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide