Notarii îşi construiesc un sediu pentru arhive în localitatea Cernica de lângă Bucureşti. Coordonatorul proiectului, Vitalis Consulting

24 ian 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Compania Vitalis Consulting, care coordonează procesul de construcţie a clădirii din Cernica, este o firmă de project management şi consultanţă în construcţii.
 
Camera Notarilor Publici din Bucureşti îşi va muta întreaga arhivă într-o nouă clădire, situată în localitatea ilfoveană Cernica. Proiectul va avea 3.000 de metri pătraţi, din care cea mai mare parte vor fi spaţii pentru depozitare, iar o parte vor fi birouri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Notarii
, bucurie
, notari
, sediu
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide