One United l-a cooptat în echipă pe Ionuţ Dumitrescu de la Forte Partners pentru a dezvolta divizia de birouri

9 nov 2017 Autor: Bogdan Alecu

One United Properties, controlată de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, doi dintre cei care au pus bazele casei de investiţii Capital Partners (în prezent BT Capital Partners), l-a cooptat în echipă pe Ionuţ Dumitrescu de la Forte Partners. Dumitrescu deţine 10% din acţiunile Forte Partners, alături de Johny Jabra şi Geo Mărgescu.
 
„Ionuţ Dumitrescu intră acţionar în One Office, divizia de dezvoltare birouri a One United Properties, şi va avea un pachet de 30% din acţiuni. Pentru noi reprezintă o valoare adăugată foarte mare deoarece este specializat pe birouri şi el se va ocupa de achiziţia de terenuri şi închirierea proiectelor. El a fost printre oamenii-cheie care au realizat birourile The Bridge spre exemplu”, a spus Victor Capitanu. El de asemenea va fi partener şi are misiunea de a închiria şi birourile One Tower ce vor fi construite în proiectul de la Automatica.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.11.2017

 
Cuvinte cheie:
cooptare
, birouri
, dezvoltare
, capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide