Polipol Mobila din Satu Mare a finalizat investiţii de 15 mil. euro în extinderea producţiei. „Angajaţii vechi au rude şi prieteni în străinătate care atunci când ajung în concediu în România recrutează pentru companiile pentru care lucrează.”

30 ian 2018 Autor: Roana Rotaru

Producătorul de mobilier tapiţat Polipol Mobila din Foieni, judeţul Satu Mare, deţinut de grupul german cu acelaşi nume, a produs în 2017 canapele de circa 28 mil. euro, o cifră de afaceri apropiată de cea din 2016, în condiţiile în care compania este afectată de plecarea în străinătate a angajaţilor bine pregătiţi.
 
Mobilierul tapiţat realizat la Foieni este vândut integral de grupul Polipol în Europa de Vest, preponderent în Germania, unde ajung 85% din producţia din România.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.01.2018

 
Cuvinte cheie:
mobila
, productie
, extindere
, finalizare
, investitii
, satu mare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide