ANTREPRENORI LOCALI

Producătorul de mobilă Elvila vine la bursă după o creştere de 12% a vânzărilor

1 feb 2018 Autor: Roana Rotaru

Pentru listarea pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, Viorel Cataramă, principalul acţionar al Elvila, a lucrat cu firma de brokeraj IFB Finwest.

♦ Elvila face jumătate din business la export, unde în 2017 a trimis marfă de peste 29 mil. lei ♦ „Exportăm în UE, în special în Germania, precum şi în ţările din fostul bloc sovietic.“

Producătorul şi retailerul de mobilă Elvila, un business deţinut de antreprenorul român Viorel Cataramă, se listează astăzi pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) după un avans al vânzărilor to­tale de 12% în 2017, la 58,5 mil. lei (12,8 mil. euro), po­trivit calculelor ZF bazate pe datele tans­mise de companie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Elvila
, crestere
, mobila
, bursa
, vanzari
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide