Tranzacţia prin care olandezii de la Damen urma să preia 51% din acţiunile Daewoo la şantierul naval din Mangalia este „în aer“

12 ian 2018 Autor: Mirabela Tiron

Statul a amânat până acum să îşi exercite dreptul de preemţiune, dar premierul dă asigurări că „îl vom lua“. „Vom avea un şantier al statului".
 
Tranzacţia prin care olandezii de la Damen urma să preia 51% din acţiunile Daewoo la şantierul naval din Mangalia, aprobată anul trecut de Consiliul Concurenţei, este “în aer” dat fiind că statul încă analizează tranzacţia şi se gândeşte să îşi exercite dreptul de preemţiune, decizie amânată până acum.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
santier
, mangalia
, actiuni
, tranzactie
, preluare
, drept
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide