Antreprenori locali

Un producător de bucătării din Ilfov, cu afaceri de peste 1 mil. euro, vrea să deschidă două noi magazine în 2018

4 oct 2017 Autor: Roana Rotaru

„Va fi un impact de cel puţin 5% în preţul final pentru că în mobilă transportul este important, produsele sunt voluminoase, grele, iar transportul este relativ scump.“
 
Producătorul de mobilă Si Pro Trading din comuna Jilava, judeţul Ilfov, un business de 5,4 mil. lei (1,2 mil. euro) în 2016, deţinut de familia Grătianu, care produce circa 600 de bucătării pe an, pe care le comercializează la un preţ mediu de 2.000 de euro, vrea să deschidă anul viitor două magazine noi în Constanţa şi în Braşov, pe lângă cele trei magazine proprii pe care le deţine în Bucureşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.10.2017

 
Cuvinte cheie:
transport
, mobila
, magazine
, producator
, deschidere
, ilfov
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide