Americanii de la HPE au avut afaceri de 141 mil. lei în România în 2017

14 iun 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Subsidiara din România a gigantului american Hewlett-Packard Enterprise (HPE) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente şi servicii de IT pentru companii - a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 140,7 mil. lei (30,8 mil. euro), conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Firma a raportat un profit net de 11,9 mil. lei (2,6 mil. euro), corespounzând unei marje de câştig net de 8,5%. HPE s-a format la nivel global în luna noiembrie 2015, prin desprinderea de fosta companie HP, operaţiunea având loc în toate ţările unde firma americană avea operaţiuni, inclusiv România. HPE oferă companiilor şi sectorului public servicii de IT şi de consultanţă, servere, instrumente de obţinere şi analizare a datelor, plus echipamente de stocare şi reţelistică.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
romania
, afaceri
, americani
, hewlett-packard
, crestere
, finante
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide