Bogdan Niţu a plecat de la UPC, unde era director comercial pe segmentul B2B

14 feb 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Bogdan Niţu: La UPC cred că mi-am făcut datoria: segmentul B2B a crescut în 2017 faţă de 2016 de două ori mai mult decât ce a fost bugetat.

Bogdan Niţu, director comercial pe segmentul business al UPC din octombrie 2016, şi-a încheiat la finele săptămânii trecute mandatul în cadrul celui de-al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu, au declarat pentru ZF surse din piaţa de telecom.

Contactat de ZF, Bogdan Niţu a confirmat informaţia, adăugând că plecarea are loc în contextul în care a acceptat o ofertă de la o altă companie din industrie. „Am acceptat oferta pentru o poziţie într-o altă companie IT&C. La UPC cred că mi-am făcut datoria: segmentul B2B a crescut în 2017 faţă de 2016 de două ori mai mult decât ce a fost bugetat.”

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Bogdan Niţu
, UPC
, director comercial
, B2B
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide