CNSC a respins contestaţia KPMG privind licitaţia organizată de Primăria Capitalei pentru o strategie smart city

7 feb 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins, printr-o decizie luată în data de 5 februarie, contestaţia depusă de compania de consultanţă şi audit KPMG în legătură cu licitaţia organizată de Primăria Capitalei pentru o strategie pentru dezvoltarea unui oraş inteligent (smart city), conform datelor afişate pe portalul CNSC.

KPMG solicitase prin intermediul contestaţiei prelungirea perioadei de depunere a ofertelor cu 6 zile şi reformularea unor cerinţe din caietul de sarcini privind experienţa unora dintre specialiştii care trebuie să fie parte a echipei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.02.2018

 
Cuvinte cheie:
licitatie
, capitala
, cnsc
, kpmg
, primaria capitalei
, strategie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide