Gabriela Matei pleacă de la conducerea Microsoft după doi ani de mandat

13 iul 2018 Autor: Ioana Nita

Gabriela Matei, prima femeie care a condus operaţiunile locale ale gigantului IT american Microsoft, îşi va încheia mandatul de director general la finalul acestui luni, potrivit unei informări transmise de Microsoft România. Succesorul său nu a fost încă numit.

Gabriela Matei, manager cu experienţă de peste 17 ani industria de telecomunicaţii şi IT, s-a alăturat echipei Microsoft România în noiembrie 2012 pe poziţia de director al divizei de soluţii cloud. În 2014 ea a devenit director comercial pe segmentul de firme mici şi mijlocii, iar în 2016 a fost numită director general al Microsoft România. Ea a preluat funcţia de la Kostas Loukas, managerul de origine elenă care a gestionat activitatea companiei americane pe plan local timp de trei ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Gabriela Matei
, Microsoft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide