Grupul italian Custom mizează pe afaceri cu peste 25% mai mari în 2018 în România. Italienii vor intra pe piaţa locală de echipamente fiscale

10 ian 2018 Autor: Ioana Nita

Custom Production Europe SRL (CPE), subsidiara locală a grupului italian Custom specializat în dezvoltarea de echipamente şi software pentru automatizarea punctelor de vânzare, anticipează pentru anul fiscal octombrie 2017 – septembrie 2018 venituri totale de circa 12 milioane euro, în creştere cu peste 25% faţă de cele 12 luni anterioare. La finalul lunii septembrie, compania a raportat afaceri de 15 milioane de euro aferente unei perioade de un an şi jumătate. „În intervalul octombrie 2016 – septembrie 2017 am înregistrat afaceri de circa 9,5 mil. euro, însă fiindcă am tre­cut de la raportarea fiscală pe an ca­len­daristic la raportarea fiscală pe care o are şi grupul, practic 30 septembrie 2017 am raportat 15 mil. euro pentru o perioadă de un an şi jumătate”, a explicat Marius Ursulescu, directorul general al Custom Production Europe SRL. Compania administrează activitatea fabricii de la Glimboca din judeţul Caraş-Severin, deschisă în urmă cu 10 ani de grupul italian. „Pentru perioada octombrie 2017 – septem­brie 2018 mizăm pe afaceri de aproxi­mativ 12 mil. euro”, a adăugat el.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

 
Cuvinte cheie:
custom
, grup italian
, Custom Production Europe SRL
, echipamente
, fabrica
, productie
, soft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide