Grupul Telekom România a încheiat anul 2016 cu datorii totale de 1,48 mld. euro, mai mari cu 5%

31 iul 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii fixe şi mobile de comunicaţii de pe piaţa locală, a încheiat anul 2016 cu datorii totale de 6,6 mld. lei (1,48 mld. euro), mai mari cu 4,9% faţă de anul anterior, arată datele calculate după ce bilanţul pe 2016 al Telekom România Communications (fostul Romtelecom) a fost depus în urmă cu puţin timp la Ministerul Finanţelor Publice, devenind astfel disponibil pe site-ul instituţiei.

Compania de comunicaţii fixe din grupul Telekom a încheiat anul cu datorii totale de 1,4 mld. lei (313,9 mil. euro), mai mari cu 18% faţă de anul precedent. Cea mai îndatorată companie din grup, dar şi de pe întreaga piaţă locală de telecom, este Telekom România Mobile Communi­ca­tions (fostul Cosmote), cu datorii totale de 5,2 mld. lei (1,16 mld. euro), la finele lui 2016, mai mari cu 1,8% faţă de 2015. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Telekom Romania
, datorii totale
, telecomunicatii
, comunicatii
, bilant
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide