Italienii de la Custom şi-au dublat afacerile din România. „Atacăm piaţa de case de marcat electronice“

15 dec 2017 Autor: Ioana Nita

Marius Ursulescu, directorul general al Custom Production Europe SRL: „Aşteptăm să se definitiveze specificaţiile tehnice ale dispoziti­velor ca apoi să lansăm pe piaţa locală modelele noastre casele de marcat fiscale. Încercăm să găsim noi soluţii privind normativele care au apărut în legislaţia din România”

♦ Italienii au produs în perioada octombrie 2016 - septembrie 2017 aproape 100.000 de echipamente fiscale în fabrica de la Glimboca (judeţul Caraş-Severin).

Custom, grup italian specializat în dezvol­tarea de echipamente şi software pentru auto­matizarea punctelor de vânzare, care deţine o fabrică în judeţul Caraş-Severin, a înregistrat în anul fiscal octombrie 2016 - septem­brie 2017 afaceri de 15 milioane euro pe plan local, de peste două ori mai mare faţă de perioada fiscală anterioară. În anul fiscal 2015-2016, Custom Production Europe SRL, subsidiara locală a grupului Custom, a avut afaceri de 6,3 milioane euro.

„Ne-am dezvoltat partea de producţie, ne-am mărit numărul de angajaţi şi am reuşit să ne dublăm cifra de afaceri la 15 milioane euro în anul fiscal 2016-2017 încheiat la 30 septembrie”, a declarat Marius Ursulescu, directorul general al Custom Production Europe SRL, compania care administrează activitatea fabricii de la Glimboca din judeţul Caraş-Severin, deschisă în urmă cu 10 ani de grupul italian.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Custom
, case de marcat electronice
, echipamente
, Marius Ursulescu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide