Juvo Hospitality: Am investit jumătate de milion de euro pentru un soft dedicat hotelierilor locali

14 mar 2018 Autor: Ioana Nita

Amalia Ştefan, CEO al Juvo Hospitality: Următoarele funcţionalităţi care vor fi implementate în cadrul softului vor creşte investiţia la peste 1 mil. euro

Sunt foarte multe hoteluri din România care nu au nici măcăr un soft de gestiune, care ţin evidenţa rezervărilor pe „cearşaf”.

Compania Juvo Hospitality România a dezvoltat împreună cu grupul american Vertical Booking un software dedicat industriei hoteliere menit să pună hotelurile de pe piaţa locală „pe harta online” la nivel global şi să automatizeze gestiunea operaţiunilor interne, investiţia iniţială ridicându-se la circa 500.000 euro. Pentru anul acesta, ţinta Juvo Hospitality este de a semna 120 de contracte pe plan local. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2018

 
Cuvinte cheie:
soft
, hotelieri
, dedicatie
, romania
, gestiune
, hoteluri
, lipsa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide