Norvegienii de la Auka: Plăţile cu telefonul mobil au potenţial în România

13 iul 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

România este o piaţă şi o economie pregătită pentru adopţia pe scară largă a unor servicii de plată mobile, cu telefonul, a declarat Daniel Döderlein, fondator şi CEO al companiei norvegiene Auka, care le oferă băncilor soluţii de a lansa asemenea servicii şi care caută clienţi în rândul jucătorilor din industria locală de servicii financiare.

„Uitându-mă în jur, cred că România este mai mult decât pregătită. Trebuie să vedem această digitalizare ca pe o oportunitate, iar plăţile de pe mobil oferă mai multe avantaje. În primul rând, folosind sistemul de plăţi cu mobilul scutim timp”, a declarat Daniel Döderlein în cadrul unei conferinţe organizate de compania sa la Bucureşti, la care au participat şi reprezentanţi ai altor jucători activi pe piaţa financiară.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Norvegieni
, Auka
, Plăţile cu telefonul mobil
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide