O companie din Cluj a primit o finanţare de 1 mil. euro pentru o platformă de sănătate bazată pe inteligenţă artificială

17 mai 2018 Ziarul Financiar

Compania Art Dynasty din Cluj-Napoca, înfiinţată în 2010 şi specializată în furnizarea de servicii de design, a obţinut o finanţare de 1 mil. euro pentru dezvoltarea unei platforme de sănătate bazate pe tehnologia inteli­genţiei artificiale, dedicată copiilor care se confruntă cu probleme de greutate.

Din suma de un milion de euro, peste 650.000 de euro au fost atraşi ca finanţare nerambursabilă, proiectul, numit Wello, fiind desemnat câştigător în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

 
Cuvinte cheie:
companie
, Cluj
, finanţare
, Art Dynasty
, platformă de sănătate
, inteligenţă artificială
, Proiectul Wello
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide