Softiştii de la Accenture şi studenţii de la Universitatea Tehnică din Cluj programează împreună roboţi care să manevreze obiecte şi să interacţioneze cu oamenii

18 ian 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Furnizorul de consultanţă în management, servicii de digitalizare, tehnologie şi procese operaţionale Accenture Industrial Software Solutions, cu birouri în Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Timişoara, derulează în colaborare cu studenţii de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) programul de cercetare Teamfit, în cadrul căruia roboţii sunt programaţi să manevreze obiecte şi să interacţioneze cu oamenii. 
 
Baxter, TurtleBot2 şi PhantomX Hexapod sunt trei ro­boţi ai Centrului de Excelenţă Accenture Industrial Software din Cluj-Napoca, programaţi de stu­denţii de la UTCN în cola­borare cu o echipă a com­paniei, să identifice şi să manevreze obiecte, să interacţioneze cu oameni, să se mişte şi să se orienteze.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Accenture
, cluj napoca
, universitate
, studenti
, roboti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide