Start-up-urile din Iaşi pot aplica acum la programul de accelerare al Orange prin hub-ul The Grape

15 mar 2018 Autor: Ioana Nita

Orange Fab, acceleratorul de start-up-uri al Orange România lansat pe plan local în vara anului trecut, a semnat un parteneriat cu hub-ul The Grape din Iaşi, start-up-urile din zona de nord-est a ţării având astfel acces la programul operatorului telecom dedicat comunităţii antreprenoriale.

„Orange Fab a fost gândit ca un program naţional încă de la început. Prin parteneriatul cu The Grape, alături de cel cu Tech Hub Bucureşti, ne dorim să contribuim la dezvoltarea unui ecosistem de inovaţie local care să ajute la creşterea cât mai multor start-up-uri”, a declarat Vlad Sorici, managerul de proiect al Orange Fab România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2018

 
Cuvinte cheie:
orange
, program
, iasi
, accelerare
, aplicare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide