Stefanini, furnizorul brazilian de servicii IT, a avut în 2017 afaceri de 178 mil. lei în România, plus 13%

13 iun 2018 Autor: Ioana Nita

Stefanini IT Solutions, compania de origine braziliană specializată în furnizarea de servicii IT, şi-a majorat anul trecut afacerile locale cu 13,6%, ajungând astfel la 178,7 milioane lei (39 milioane euro), conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

Subsidiara locală nu şi-a atins ţinta de creştere de 20% estimată pentru a ajunge la un business de 45 milioane euro, potrivit unei declaraţii date anul trecut de Marco Stefanini, fondatorul companiei, într-un interviu pentru ZF. Totodată, profitul net al Stefanini România s-a redus anul trecut cu peste 21%, coborând până la circa 3 milioane lei (663.000 euro).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Stefanini
, servicii it
, afaceri
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide