Tehnologiile de securitate IT ale Bitdefender vor fi integrate în echipamentele de reţelistică ale americanilor de la Netgear

11 ian 2018 Autor: Ioana Nita

Bitdefender, furnizor local de soluţii şi servicii de securitate IT, a încheiat un parteneriat cu producătorul american de echipamente de reţelistică Netgear prin intermediul căruia acesta din urmă va îngloba în produsele sale soluţiile de securitate pentru dispozitive smart dezvoltate în România. Soluţiile de securitate IT dedicate echipamentelor Netgear vor fi dezvoltate de Bitdefender sub denumirea Netgear Armor.

„Bitdefender este lider în piaţa de securitate pentru locuinţe inteligente. Împreună, punem la dispoziţia utilizatorilor această inovaţie pentru orice dispozitiv conectat la internet printr-un router Netgear. Beneficiul principal al Netgear Armor este acela că reprezintă o soluţie centralizată de securitate care protejează toate dispozitivele de acasă în faţa atacurilor cibernetice”, a declarat David J. Henry, vicepreşedinte pentru Home Networking în cadrul Netgear. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Tehnologii
, securitate IT
, Bitdefender
, Netgear
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide