Ţinta distribuitorului TCCM în România pentru 2018: Vrem să vindem 15.000 de telefoane mobile ultrarezistente CAT

24 sep 2018 Autor: Ioana Nita

Nicolae Voinea, country manager TCCM pentru România: Utilizatorii telefoanelor CAT au întotdeauna o unealtă la îndemână, fie că vorbim despre lanterna puternică, fie că îi întâlnim folosind camera termică verificând o instalaţie termică electrică sau termică, sau căutând supravieţuitori, măsurând distanţe sau suprafeţe, totodată fiind atenţionaţi ori de câte ori nivelul calităţii aerului din interiorul încăperilor devine necorespunzător.

Smartphone-ul flag-ship de la CAT S61 permite măsurarea distanţei asistate de laser, monitorizează calitatea aerului din interior şi dispune de o cameră termică, preţul fiind de 900 euro (aprox. 4.000 lei).

Compania TCCM din Cehia, specializată în distribuţia de telefoane mobile în Europa Centrală şi de Est, mizează anul acesta pe vânzări totale de 15.000 de telefoane mobile ultrarezistente („rough“) produse sub brandul CAT, în condiţiile în care în primele şase luni din 2018 livrările locale au egalat nivelul atins în anul 2017 – 10.000 de unităţi. Telefoanele de acest tip încep să fie tot mai cerute pe ca­nalul B2B (business to business), dat fiind că se adresează în special persoa­ne­lor care lu­crea­ză în domeniul construcţiilor, de­sign in­terior, transport, utilităţi, agricul­tură sau auto. 

„În primele şase luni ale acestui an volumul total de unităţi livrate în România a fost de 10.000 de unităţi, valoarea vânzărilor depăşind pragul de 800.000 euro. Faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent ob­servăm o creştere uşoară pe segmentul smartphone-urilor“, a declarat pentru ZF Nicolae Voinea, country manager TCCM pentru România. Distribuitorul ceh TCCM a intrat direct pe piaţa locală anul trecut, la finalul primăverii, acesta având în portofoliu brandurile de telefoane mobile CAT (produse sub licenţă Caterpillar de compania britanică Bullitt Mobiler), Nokia (produse de compania finlandeză HMD Global care a reînviat brandul), Doro (brand suedez de telefoane mobile pentru seniori) şi recent şi Honor (brand al companiei chineze Huawei. În total, TCCM distribuite telefoane mobile în 22 de ţări din Europa Centrală şi de Est.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.09.2018

 
Cuvinte cheie:
telefoane mobile
, romania
, tinta
, vanzare
, cehia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide