Tranzacţie în piaţa de PPC: Agenţia românească de marketing online Canopy achiziţionează agenţia Edge de la 2Performant

vineri, 11:47 Autor: Ştefan Stan

Foto: Cristian Ignat (stânga) şi Dorin Boerescu (dreapta)

Canopy, o agenţie românească de marketing online cu focus pe Pay Per Click, achiziţionează agenţia Edge de la 2Performant, liderul pieţei autohtone de marketing afiliat. Prin această tranzacţie, Canopy devine prima agenţie Pay Per Click din România care integrează o companie similară.

Achiziţia, care va fi finalizată în ultimul trimestru al acestui an, implică preluarea brandului Edge şi integrarea portofoliului de clienţi al agenţiei de performance marketing lansate în 2016. Printre brandurile care vor intra în portofoliul Canopy se numără Provident, FruFru, Arsis şi Continental Hotels, care se vor alătura unor nume ca Sephora, Chicco, Piatra Online, UiPath, DPAP, SanoVita, Smart Bill şi Edenred, aflate deja în ecosistemul de clienţi Canopy.

”Prin creşterea investiţiilor în publicitatea PPC pe care le gestionăm pentru actualii clienţi, corelată cu integrarea noilor branduri, Canopy se impune ca lider de piaţă, cu un buget de advertising pe platformele Google şi Facebook estimat la 6 milioane de euro pentru acest an”, explică Cristian Ignat, fondatorul Canopy.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
agentie
, marketing
, achizitie
, online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide