Trilulilu, compania din spatele serviciului Zonga Music, pregăteşte o majorare de capital de 4,7 milioane de lei

16 apr 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Compania Trilulilu din Cluj, care se află în spatele platformei de muzică online Zonga Music, pregăteşte o majorare de capital de 4,7 mil. lei (1 mil. euro), conform unei decizii luate de acţionari.

„Adunarea generală extraordinară aprobă majorarea capitalului social de la 1.347.430 lei la 6.063.430 lei, prin emisiunea unui număr de 471.600 acţiuni noi. Preţul de subscriere este de 10 lei pentru fiecare acţiune, preţ ce reprezintă valoarea nominală a respectivei acţiuni. Majorarea capitalului social se va face fără primă de emisiune“, conform unui document publicat în Monitorul Oficial. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Trilulilu
, Zonga Music
, majorare de capital
, actionari
, muzica
, online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide