Vodafone: Suntem într-o etapă de investiţii, cererea pentru servicii este „foarte puternică“

3 iul 2015 Autor: Adrian Seceleanu

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România: Vom face noi paşi în zona de conţinut, vom face şi mai mult, pentru că are sens să facem asta, utilizatorii vor asta.

„Trenul“ vânzărilor de smartphone-uri nu mai trebuie „împins“ de la spate, astfel că operatorul a trecut acum la o altă etapă, în care se va concentra pe promovarea şi completarea ofertei de conţinut video. Discuţiile UPC - Vodafone se poartă la nivel global, iar detaliile nu sunt cunoscute la Bucureşti.

Industria de comunicaţii mobile din România trece printr-o etapă în care cererea este „foarte puternică“ astfel că Vodafone va accelera investiţiile pentru a se „distanţa“ de competitori.

„Pe segmentul de comunicaţii mobile traversăm o perioadă cu o cerere foarte puternică, cel puţin pentru urmă­torii ani, şi în această fază focusul pentru noi este să investim şi să oferim o experienţă foarte bună, pentru că dacă facem asta sunt sigur că vom face şi profit. Nu este o perioadă în care să faci un pas în spate şi să evaluezi de două ori ce să faci. Este timpul să accelerăm şi să ne distanţăm de competitori, pe asta ne concentrăm acum, acesta este obiectivul nostru“, a declarat Ravinder Takkar, care a preluat în urmă cu 15 luni funcţia de CEO al Vodafone România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2015

 
Cuvinte cheie:
vodafone
, etapa
, cerere
, investitii
, servicii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide