Hotelierul Mohammad Murad are un buget de investiţii de 30 mil. de euro în turism pe litoral şi în Capitală

30 mar 2018 Autor: Mirabela Tiron

♦ Renovează şi deschide hotelul Lido din Capitală, mai construieşte lângă un complex cu 100 de apartamente ♦ Modernizează integral complexul Belvedere-Amfiteatru-Panoramic din Olimp, cumpărat de la Josef Goschy ♦ Construieşte un nou hotel boutique de cinci stele şi un cazino la mare.

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează unităţi hoteliere pe litoralul românesc dar şi în Capitală, are în plan investiţii de 30 de milioane de euro în turism pentru anul acesta şi 2019.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.03.2018

 
Cuvinte cheie:
capitala
, litoral
, investitii
, turism
, buget
, hotel
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide