ANTREPRENORI LOCALI

Adeplast deschide în mai cele două fabrici de mortare şi polistiren de lângă Craiova

3 apr 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Daniel Stăncescu, CEO al Adeplast: Cele mai mari exporturi le-am avut pe pieţele limitrofe, în Bulgaria, Republica Moldova şi Ungaria. Am înregistrat vânzări importante şi pe pieţe consacrate privind calitatea materialelor de construcţii, ca Austria, Italia, Germania şi Spania.

♦ Adeplast a înregistrat în 2017 afaceri de 92 de milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent.

Producătorul de materiale de construcţii Adeplast, controlat de Marcel Bărbuţ, vrea să angajeze 70 de oameni în 2018 în toate platformele de producţie pe care le are în România. Compania inaugurează în luna mai două noi fabrici la Işalniţa, în apropiere de Craiova.

„În pre­zent, ope­răm cu 370 de angajaţi pe cele trei plat­forme industriale (Oradea, Ploieşti şi Roman – n. red.), iar din acest an vom mai primi în echipa Adeplast încă 70 de specialişti. Suntem în grafic cu lucrările (la Işalniţa – n. red.). În mai vom da drumul la primele capacităţi de producţie, ne ţinem de cuvânt. Acolo vom implementa cele mai noi tehnologii la nivelul întregii Europe pentru producţia mor­tarelor uscate şi a adezivilor, pre­cum şi a polistirenului expan­dat”, spune Daniel Stăncescu, CEO al Adeplast.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.04.2018

 
Cuvinte cheie:
ANTREPRENORI LOCALI
, Adeplast
, fabrici
, mortare
, polistiren
, Craiova
, materiale de constructii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide