Conferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie 2018

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR: Nu se poate face un pas înainte spre educarea economică în România până nu se face întâi la nivelul marilor companii

28 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR

Educarea economică a României se poate face doar pornind din fiecare mare companie prezentă pe piaţa locală, care să-şi educe angajaţii, este de părere Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.

„Nu se poate face un pas înainte spre educarea economică la nivelul întregii ţări deodată. Trebuie să începem cu fiecare companie. Dacă fiecare membru al unei companii nu este la curent cu ce se întâmplă într-o companie şi, mai departe, în marea companie care este România, nu vom rezolva nimic”, spune Adrian Vasilescu, speaker în cadrul conferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
refuz
, adrian vasilescu
, bnr
, consilier
, guvernatorul bnr
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide