Aeroportul din Timişoara pierde din ritm: doar 2,6% plus, în T1

Secțiune susținută de Medlife Logo

16 apr 2018 Autor: Mădălina Panaete

Aeroportul internaţional din Timişoara a înregistrat în primele trei luni peste 355.000 de pasageri, în creştere cu 2,6%. Avansul din primele trei luni din acest an este cu mult sub per­for­manţa din primul trimestru de anul tre­cut, când aeroportul a con­semnat o creştere de 70% faţă de pe­rioada similară din 2016.

În plus, creşterea numărului de pa­sageri de pe aeroport este cu mult mai mică şi faţă de anul tre­cut, când aeroportul Timişoara a fost tranzitat de 1,6 milioane de oa­meni, plus 40% faţă de anul pre­ce­dent. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Aeroport
, Timişoara
, pierdri
, pasageri
, companii aeriene
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide