Afacerile producătorului de baterii auto Rombat Bistriţa au crescut cu 8% în primele şapte luni

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 sep 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de acumulatori auto Rombat din Bistriţa, controlat de grupul sud-african Metair, a realizat în primele şapte luni o cifră de afaceri de peste 188 mil. lei (aproximativ 41 mil. euro), mai mult cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când afacerile companiei au ajuns la peste 174 mil. lei (38,7 mil. euro).

Rombat Bistriţa a avut anul trecut o cifră de afaceri 350,4 mil. lei (circa 78 mil. euro), mai mult cu 13% faţă de anul anterior, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Compania şi-a triplat anul trecut profitul net, la peste 22 mil. lei (5 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la mfinanţe.ro.

„În acest an am demarat mai multe proiecte, însă patru din acestea sunt de anvergură, cu volume mari, fiind foarte importante pentru viitorul companiei noastre. Colaborarea tehnică între Moll Germania şi Rombat este deja o garanţie pentru a deveni furnizori ai producătorilor de autovehicule din Germania, cu standarde de calitate foarte ridicate’’, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Repede, directorul general al Rombat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
auto
, bistrita
, producator
, afaceri
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide