Affidea achiziţionează centrele de diagnostic Phoenix din Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Deva şi Mediaş

2 sep 2015 Autor: Mădălina Panaete

Operatorul de servicii medicale Affidea (fostul Euromedic), specializat în imagistică, a preluat centrele de diagnostic Phoenix din oraşele Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Deva şi Mediaş, extinzându-şi astfel prezenţa pe piaţa locală cu încă 4 centre de diagnostic imagistic.

Până la această achizitie, Affidea avea 14 centre medicale, potrivit datelor ZF .Astfel, operatorul a ajuns la 18 în Bucureşti, Constanţa, Medgidia, Mangalia, Focşani, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Cluj, Arad, Petroşani, Piatra Neamţ, Deva şi Mediaş.

În luna iulie,  Radu Gorduza-Lupu, CEO al Affidea România, declara pentru ZF că operatorul vrea să ajungă până la finalul anului la 19 unităţI, prin cumpărarea şi construirea a cinci noi clinici.

“Centrele Phoenix au reprezentat o ţintă pentru dezvoltarea noastră pe piaţa locală (…) Achiziţia celor 4 centre de diagnostic Phoenix vor permite Affidea să fie prezentă cu serviciile medicale în noi zone de interes pentru compania noastră, pas ce se înscrie în obiectivul nostru de a fi prezenţi în toate regiunile ţării şi a oferi pacienţilor acces la serviciile noastre”, a declarat Radu Gorduza, care adaugă că această achiziţie consolidează poziţia de lider a companiei pe piaţa serviciilor medicale de diagnostic imagistic şi medicină nucleară din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, diagnostic
, phoenix
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide