ANTREPRENORI LOCALI

Agenţia de turism Karpaten, deţinută de Gheorghe Mărginean, ridică un hotel de patru stele în Sibiu

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 ian 2018 Autor: Mădălina Panaete

Sibiul este unul dintre oraşele care au atras în ultimii ani tot mai mulţi turişti, dar şi investiţii în capacităţi de cazare.

Karpaten Turism, una dintre cele mai importante agenţii de turism de pe plan local deţinută de Gheorghe Mărginean, intenţionează să constru­iască un hotel de patru stele cu 80 de camere în Sibiu. În acest sens, com­pania a depus documentaţia nece­sa­ră pentru a obţine autorizaţiile necesare de la Primăria Sibiu şi de la Agenţia pen­tru Protecţia Mediului Sibiu. Con­tactat de ZF, Gheorghe Mărgi­nean nu a dorit să dea mai multe detalii despre proiect. Hotelul va fi amplasat pe bu­levardul Vasile Milea, va avea o capa­ci­tate de circa 140 de turişti, iar terenul pe care urmează să fie ridicată unitatea are o suprafaţă de peste 1.300 de metri pătraţi, conform datelor publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ANTREPRENORI LOCALI
, agentie de turism
, Karpaten
, turisti
, agentii de turism
, vacanta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide