Alextricot, o fabrică din Băileşti judeţul Dolj cu 200 de salariaţi, lucrează haine pentru Marks & Spencer

8 sep 2017 Autor: Cristina Rosca

Compania Alextricot din localitatea Băileşti, judeţul Dolj, a obţinut anul trecut afaceri de 8,5 milioane de lei, în urcare cu circa 27% comparativ cu anul anterior.

Firma cu peste 200 de salariaţi este unul dintre cei şase furnizori ai grupului britanic Marks & Spencer în România. Din totalul salariaţilor, 75% sunt femei, conform datelor publice. Această situaţie este una comună în piaţa de profil în contextul în care cele mai multe cusătorese şi croitorese din România sunt femei. Mai mult, aceste meserii sunt unele dintre cele mai prost plătite din România, de multe ori cu salariul minim pe economie, 1.450 de lei brut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
fabrica
, Dolj
, salariati
, haine
, Alextricot
, Marks & Spencer
, incaltaminte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide